Om
LN-Unoco

LN-Unoco med base i Brøndby, lidt udenfor København er en dansk maskinfabrik, der går helt tilbage til 1947 med en lang erfaring indenfor den spåntagende industri.

Vi leverer produkter indenfor den spåntagende industri. Produkter med lille synlighed, men stor betydning. De “små” dele, der holder de store sammen. Man kan også sige, at det er os, der får puslespillet til at hænge sammen, på skibe samt på boreplatforme og mange andre steder hvor der er behov for bevægelig dele.

Virksomheden har fulgt udviklingen inden for industrien. Samtidig har vi formået at bevare vore særegenskaber som består i at være fleksibel og kreativ. Vi tilstræber at optræde som partner til vores kunder, så vi påtager os præcis den rolle der er behov for. Fra enkelte dele til veldefinerede projekter, hvor vi står som totallevarandør.

Vores nøgleord er kvalitet, service, fleksibilitet, stabilitet og faglig ekspertise. Vi mener det er vores styrke som dansk baseret underleverandør. I en global verden er man nødt til at gøre det lille ekstra for at gøre en forskel. Vi er fokuserede på at vore kunder oplever at vi er med til at bidrage til at øge deresindtjening.

Vi har en unik medarbejderstab, som ikke mange virksomheder af vores størrelse disponerer over. Høj anciennitet og betydelig brancheerfaring. Vi arbejder målrettet på at udvikle vores ledelses værktøj ISO 9001- 2008, samt at få en grøn profil, da miljøet er en vigtig faktor for os alle.

Beskriv din opgave
Kan vi hjælpe dig?