Projekter

Hvorfor LN-Unoco?

LN-Unoco tilbyder total projektledelse. Kom med dine udfordringer til LN-Unoco og frigør værdifulde ressourcer i din egen produktion.

Lad vores erfarne produktionsteam arbejde sammen med dig for at nå frem til den bedste løsning.

LN-Unoco kan stå for indkøb af materialer med fornødne certifikater, programmering, sparring med PTA, udkast til tegninger, slutopmåling med målerapporter og dokumentation.

LN-Unoco har et tæt samarbejde med underleverandører, for eksempel svejsning med krævede certifikater, underleverandører inden for overfladebehandlinger og mange andre samarbejdspartnere og LN-Unoco håndterer hele værdikæden lige til den endelige levering.

Hos LN-Unoco ønsker vi at engagere os i at bygge partnerskab med vores kunder. Dette engagement spiller en nøglerolle i, hvordan vi nærmer os projekter. Vi ved, at vores komponenter til sidst bliver en del af en anden maskine, måske et fly eller et stykke medicinsk udstyr.

Det er utroligt vigtigt for teamet i LN-Unoco, at vi ikke kun forstår komponentspecifikationerne, men det bredere projekt, som de er en del af, så hele projektet kan leveres til tiden.

Beskriv din opgave
Kan vi hjælpe dig?